+420 734 713 084 wikilist@wikilist.cz

Auto Moto

Autoservis 1CAR je na trhu již přes 10 let. Nabízí vysoce profesionální a kvalitní servis vozů všech značek, jak osobních automobilů, tak i užitkových vozidel. Avšak společnosti 1CAR nenabízí pouze autoservisní služby, jelikož jeho spektrum služeb je rozšířené do více odvětví automotive sektoru. Jelikož je dnes velice populární a moderní operativní leasing, můžete si zde domluvit vůz na operativní leasing dle Vašeho přání. K tomuto segmentu samozřejmě patří i možnost fleet managementu pro více vozidel. Další z nabízených služeb je možnost zapůjčení vozidla. Této služby lze využít jak s kombinací opravy Vašeho vozidla, tak čisté zápůjčky vozu na Vámi určenou dobu. Dlouhodobé pronájmy jsou zde také možné učinit, určitě Vám milý personál nabídne co nejlepší řešení, co se délky zápůjčky a typu značky týče. Další z nabízených služeb je ruční mytí vozidla pod značkou 1Carwash. V této kvalitní ruční myčce máte na výběr z mnoha programů, od základní, který začíná na 395 Kč po nejdražší renovace za 6995 Kč. Další služba díky jejich šikovným mechanikům je i motoservis. O Vaše motorky bude postaráno s láskou a nadstandartními servisními úkony, který ani značkový motoservis nepraktikuje.

Abychom se blíže podívali do vnitra autoservisu, tak je zde nespočet poskytovaných služeb. Mezi ty hlavní bychom rádi uvedli pneuservis – od přezutí po vyvážení s mytím disků, diagnostika, geometrie, výměna skel, opravy a repase motorů po dohodě, doplněný a výměna provozních kapalin, kontrola a plnění klimatizace, dezinfekce celého vozidla, karosářské a lakýrnické práce, montáž – alarmů, autorádií, mechanické zabezpečení Construct, hands-free, navigací, tažné zařízení, elektronické knihy jízd i se softwarem pro Vás chytrý telefon, tempomatu. Cena jedné hodiny práce začíná na 650 Kč bez DPH, což je v Praze jedna ze „zlatějších“ středních cest pro Vaši peněženku.

Pokud se podíváme na hodnocení firmy 1CAR na Googlu, tak si odnáší krásný 4,4 hvězdičky od 160ti hodnotících, což je velice krásné a obsáhlé hodnocení.